Suntem ProRace.ro

Un magazin online care oferă accesorii şi piese auto de calitate, mai precis cel mai complet magazin de accesorii auto, piese auto şi elemente de tuning din mediul online. Suntem o echipă tânără dar cu experienţă în acest domeniu, experienţă făcută aici pe platforma noastră, stând de vorbă cu tine.

Profesionalismul şi abordarea individuală este pentru noi foarte importantă, tocmai de aceea încercăm să îţi oferim posibilitatea de a te putea baza pe un serviciu clienţi amabil care să răspundă întrebărilor şi solicitărilor tale cu mult calm, răbdare, pentru că prioritatea noastră este multumirea ta. De ce? Pentru că ne dorim să ne vizitezi din nou.

Ne bazăm pe valori precum credibilitatea, deoarece încrederea clientului în serviciile noastre ne obligă să rezolvam solicitările acestuia la cel mai înalt nivel de calitate.

În fiecare zi ne străduim să fim cu un pas mai aproape de perfecţiune. Mai e cale lungă până acolo dar suntem optimişti. Ne apropiem cu paşi mărunţi dar siguri şi cu o echipă din ce în ce mai mare şi mai pregătită, iar asta datorită celor ca tine care au avut încredere ăn noi, devenindu-ne clienţi.

Încearcă-ne! N-o să te dezamăgim.

200.000+

Produse disponibile

450.000+

Clienti multumiti

2Mil.+

Produse expediate

850.000+

Comenzi expediate

CATEGORII